18 فروردین روز جهانی بهداشت مبارک باد

شعار بهداشتی سال:

«ایمنی غذا»، از مزرعه تا سفره

بروشور ایمنی غذا، از مزرعه تا سفره

آشنایی با سازمان بهداشت جهانی

پنج نکته کلیدی:

 رعایت مسایل بهداشتی(شتشوی دست و…)

 خرد کردن و نگهداری جدا از هم مواد غذایی (مواد غذایی خام و پخته، سبزیجات و گوشت)

    پختن کامل مواد غذایی(رسیدن حرات کافی به مرکز مواد غذایی به خصوص گوشتها)

    نگهداری مواد غذای و غذا در دمای مناسب(سرما و گرما)

    استفاده از آب و مواد خام(اولیه) سالم

 

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *